top of page
Listening to Music
Relaxation
Oma Energia.png
Calm Woman
Oma henki.png

Itsehypnoosi ja itseparantuminen

Tiesitkö, että itseparantuminen on itsehypnoosin tulos?


Kun olet löytänyt sopivuuskäsitykseesi (etiikkaasi), moraaliisi ja arvomaailmaasi responsiiviset olosuhteet, tilanteen, metodin ja ideologian, alat parantaa itsesi.


Ajatusmaailmaasi saattaa liittyä myös se, että kun löydät haasteeseesi tai ongelmaasi juuri itsellesi sopivan auttajan, valmentajan, terapeutin, tukihenkilön tai opettajan, sinä alat parantua ja väistämättä alat nähdä vaihtoehtoja elämässäsi ja luoda parempia valintoja elämääsi. Jos et ratkaise heti kaikkea, ainakin viet itsesi matkalle - itseesi.


Haluaisitko ymmärtää itseäsi niin, että näet, haasteidesi ja ongelmiesi takana piilevät toistettavat ajatus-, tunne-, käytös- ja aistimallit, jotka muodostavat näkemyksesi ja samalla myös kokemustasi elämäsi näyttämöstä?


"Alitajunta on potentiaalin varasto." - Milton Erickson (1901 – 1980), innovatiivinen lääkäri, psykiatri ja psykologi


Käsityksesi stressistä, vaikuttaa sen laatuun


Stressiä voi pitää kokoelmana erilaisia tunteita, jotka aiheutuvat muutoksesta, muutoksen uhasta tai muutoksen mahdollisuudesta ajatuksissa, kehossa tai ympäristössä, jossa koet ja elät elämääsi.


Stressaavassa tilanteessa tai tilanteissa, riippuen tilanteen pituudesta, alat luoda alitajuisesti toimintaa ja toimintoja, jossa kehosi alkaisi tuottaa rakkaushormonia, joka lievittää stressiä. Voit luoda toimintoja tietoisestikin, mutta joka tapauksessa tulet tekemään hyvin alitajuisesti ja automaattisesti.


"Päivä päivältä tunnet olosi paremmaksi ja terveemmäksi." - Emile Coue, itsesuggestiokäsityksen kehittäjä, apteekkari ja psykologi


Sinulla on täysin uniikki, värikäs ja runsas konstellaatio sisälläsi

Silloin, kun olet tarpeeksi kyllästynyt nykyiseen tilaasi eli niihin haasteisiin ja ongelmiin, jotka tuntuvat toistuvan, vaikka "näyttämö välillä vaihtuu", oivallat että tarve onkin muuttaa omaa sisäistä näkemystä ja kokemusta asioista ulkoisen ympäristön muuttamisen sijaan. Sisäinen kokemuksesi on sisäinen konstellaatiosi ja dialogisi siitä, mitä näyttämöllä tapahtuu juuri sillä hetkellä kun koet kokemustasi.


Tunnistaessasi elämäsi sisäisen näyttämön asettelun, sinulla on tämän tietoisuuden valossa valta ja vastuu muuttaa asettelua, mikäli se ei enää jossain mielessä itsellesi toimi.


Väitän, että alat tämän oivalluksen myös luoda toimintaa ja käyttäytymistä, joka on harmoniassa ajattelemiesi ja tuntemiesi sopivuuskäsitysten, moraalin ja arvomaailman kanssa, jotka taas alkavat luoda responsiivisuutta niitä olosuhteita ja ideologioita kohtaan, joka lopulta auttavat sinua löytämään itsellesi sopivan tavan ja metodin itseparantumiseesi.


Sisäisesti luotu opastaja, joka auttaa sinua hypnotisoitumaan ideastasi parantaa kokemuksesi


Käytämme siis itseparantumisemme apuna luonnollisesti itsehypnoosia, jonka avulla kehitämme "sisäisen oppaan" itsemme tueksi. Sisäinen opas auttaa muodostamaan näkemyksen ulkoisesti havaittavan todellisuutemme puitteista, jossa yhdistyy sisäinen sopivuuskäsityksemme, jotta käynnistäisimme itseparantumisemme. Ja tämä on fyysisen mielen rakenne. (Lue Vapaudu estoista hypnoosin avulla - blogiteksti)


Siksi myös metafyysinen mielemme (lue lisää mielen rakenteista ja tietoisuudesta...) osa toimii siltana erilaisille, uusille näkökulmille, jotta laajentaisimme ja venyttäisimme käsityskykyämme siitä, kuinka taitavia olemme näiden todellisuuksien tasojen luojina itse itsellemme.


"Luomme oman todellisuutemme." - Dolores Cannon (1931-2014) Quantum Healing Hypnosis metodin kehittäjä, kvanttihypnoosin äiti

Valitse elää sinulle merkityksellistä ja arvokasta elämää.
Valitse elää sinulle merkityksellistä ja arvokasta elämää.

Kolmen kerran hypnoterapiamatkalla sisäinen opastuksesi elämäsi ohjaamiseen vahvistuu


Omamo Hypnoterapia eli Intuitiivinen kliininen hypnoterapia on juuri sinulle räätälöity rentouttava, voimaannuttava ja vahvistava kokemus perinteisillä kliinisen hypnoterapian tekniikoilla. Tapaamiset toteutetaan 2kk sisällä matkan aloituksesta.

Kohdataan hypnomatkailun merkeissä!bottom of page