top of page

Omamo

Omamo tuoteperheeseen kuuluu kokoelma tuotteita, jotka tasapainottavat elämääsi, ottaessasi käyttöön tietoisuus- ja energiatyökalupakin osat.

Calm Woman
Listening to Music
Varaa aika  hypnoterapeutillesi.
Relaxation

Sinulle räätälöity hypnoterapia


Omamo hypnoterapia on intuitiivista kliinistä hypnoterapiaa
Asiakastietolomakkeella varmistetaan, että hypnoterapia soveltuu asiakkaan tarpeisiin ja hänen tämänhetkiseen elämäntilanteeseensa. Ajanvaraus ja hypnoterapiasession räätälöinti terapeuttisessa tarkoituksessa asiakkaan tarpeisiin muodostetaan asiakastietolomakkeen pohjalta.

Kvanttihypnoosi & Galaktiset juuret hypnoosi
Sessiota varten sinun ei tarvitse täyttää asiakastietolomaketta.
Session räätälöinti sisäiselle matkalle siirtymiseen tapahtuu aloituskeskustelun yhteydessä, mutta itse hypnoosimatkan kokemukset Sinun sisäinen viisautesi räätälöi sinulle sopivaksi ja tarpeelliseksi kokemukseksi.

Waterfall
Omamo hypnoterapia

Omamo Hypnoterapia eli Intuitiivinen kliininen hypnoterapia on juuri sinulle räätälöity rentouttava, voimaannuttava ja vahvistava kokemus perinteisillä kliinisen hypnoterapian tekniikoilla. Terapia voi muodostua 1-3 kerran hypnoterapia tapaamisesta.

 

Omamo Hypnoterapia on turvallinen ja voimaannuttava menetelmä, jossa yksilön...
haitallisia tai rajoittavia uskomuksia ja tunne- ja stressitiloja sekä lihasjännityksiä vapautetaan ja puretaan / itsevarmuutta, keskittymistä, luottamusta, rentoutuneisuutta, motivoituneisuutta, positiivisia voimavaroja, ideoiden ja oivallusten esiin nousemista ja kykenevyyden tunnetta voimistetaan / rationaalisen, analyyttisen mielen esteitä puretaan ja muunnetaan, traumaattisista kokemuksista ulospääsyä vahvistetaan.

Ääninäyte, Omamo itsehypnoosinauhoite rentoutumiseen ja rauhoittumiseen.Mijama
00:00 / 11:11
;
Oma henki.png
Listening to Music
Wellness Coach
Relaxation
bottom of page