top of page
Listening to Music
Relaxation
Oma Energia.png
Calm Woman
Oma henki.png

Hypnoosin tasapainottava voima

Updated: Jul 3, 2023

Tervetuloa Omamo hypnoterapian maailmaan!


Koemme itsehypnoosia päivittäin sillä se on luonnollinen keskittyneen huomion tila. Tässä luonnollisessa muuntuneessa tajunnan tilassa olet avoin muutoksille ja uusille asioille.


Olen Mirika Laurila, hypnoterapeutti ja tietoisuusvalmentaja. Hypnoosi on näyttäytynyt minulle aina luonnollisena terapeuttisena menetelmänä tukea yksilöllistä hyvinvointia ja tietoisuuden laajentumisen matkaa.Tiedän, että jokaisella meillä on tarkoituksenmukainen elämä ja että oman elämän tasapainoon, sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiinsa voi vaikuttaa tietoisella tavalla ja tietoisilla valinnoilla. Silloin kun yksilö sallii itsensä ottaa vastuun elämänsä muotoilusta tarkoituksenmukaisella tavalla, hän voi parantaa elämänlaatuaan hyvin nopeastikin.


Saattaa olla, että sinäkin olet Omamo-sivuilla juuri tämän vuoksi.Tajunnan, alitajunnan ja korkeimman tietoisuuden yhteystyö


Omamo näkemys tietoisuudesta on se, että tietoisuus itsessään on informaation lähdekenttä. Tämä lähdekenttä tekee yhteystyötä kaikkien osiesi kanssa. Tietoisuus käsitteenä ihmiskokemuksessa koostuu mm. kahdesta tasosta, joka on kolmessa osassa.


Ja nämä kaksi tasoa tasot ovat:

Fyysinen mieli: ajatteleva mieli ja tunteva mieli (kokija ja omaksuja)

Metafyysinen mieli: havainnoi ja informoi mahdollisuuksista ja potentiaaleista

​Ja niiden kolme osaa ovat: Tietoisuuden fyysisen mielen osa: 1. tajunta, 2. alitajunta Tietoisuuden metafyysisen mielen osa: 3. korkein tietoisuus


Kutsun sinut sisäisen viisautesi äärelle

Kun olet valmis uudistamaan sisäiset tarinasi, jotta alat saavuttaa tavoitteitasi, alat huolehtia voimavaroistasi ja toteuttaa unelmiasi, hypnoosi auttaa siihen.


Tutkitusti hypnoosin avulla pystytään ​päästämään irti mielen rajoitteista ja elämääsi palvelemattomista, tarpeettomista uskomuksista. Ja kun autat itseäsi muuntamaan rajoittavat ydinuskomuksesi, samalla kun vapautat itsessäsi uudenlaisen informaation tason tukemaan minäkuvasi uudistumisessa ja voimaantumisessa, jotta pääset eteenpäin elämässäsi.

Oma energia Hypnomatka uudistumiseen 3 päivässä tai 3 viikossa


3 viikon tai 3 päivän Oma Energia hypnomatkalla tuot itsesi kerran viikossa (3 viikon ajan) tai kerran päivässä (3 päivän ajan) 1 tunnin aikana toteuttavalle ohjaamalleni hypnomatkalle Omaan Energiaasi eli kehotietoisuuteesi, mielitietoisuuteesi ja energiatietoisuuteesi.


Oletko nopeatempoinen vai rauhallinen?

Sinä tunnet taipumuksesi: oletko rauhallisempi vai nopeatempoisempi.

Sinä valitset tahtisi elämäsi ja sisäisen kokemuksesi uudistumisessa: itsellesi merkittävien ja tarpeellisten aiheiden äärellä, edistääksesi, parantaaksesi, ja luodaksesi elämääsi enemmän selkeyttä, tasapainoa sekä elinvoimaisuutta.


Haluaisitko tutustua hypnomatkalla itseesi ja sisäiseen ohjaukseesi luonnollisella tavalla?

Sinun ei tarvitse muuta kuin tulla paikalle ja sallia itsesi tulla rentoutumaan itsesi äärelle, sillä alitajuntasi huolehtii kaikesta sinulle tärkeistä ja merkittävistä asioista hypnoosin aikana.
44 views0 comments

ความคิดเห็น

ได้รับ 0 เต็ม 5 ดาว
ยังไม่มีการให้คะแนน

ให้คะแนน
bottom of page