top of page

Milloin hypnoterapiaa ei suositella

Hypnoosia ei suositella silloin, kun sinulla on lääketieteellisesti todettu psykiatrinen diagnoosi (psykoosi, skitsofrenia), epilepsia tai olet kliinisesti masentunut, äskettäin vastaanottanut elektrokonvulsiivista (E.C.T) hoitoa, tai olet jatkuvasti huumausaineiden tai voimakkaasti päihdyttävien aineiden vaikutuksen alaisena.

Olet hypnoterapeuttisten palveluiden käyttäjänä vastuussa omasta tilanteestasi. Yksilön vastuut sisältävät seuraavat asiat:

  1. Sinä valitset omasta vapaasta tahdostasi hypnoterapeuttiset palvelut, joita haluat hyödyntää hyvinvointisi ja terveytesi edistämiseksi.

  2. Keskustele tarvittaessa hypnoterapian soveltuvuudesta terveydenhoitosuunnitelmaasi terveydenhuoltohenkilöstön kanssa. Ota tarvittaessa yhteydenottolomakkeen kautta yhteyttä, jos haluat tarkemmin keskustella tilanteestasi ennen hypnoterapeuttisten palvelujen käytön aloittamista. 

  3. Jos sinulla ei ole lääketieteellisesti todettua psykiatrista diagnoosia (psykoosi, skitsofrenia), epilepsiaa, kliinistä masennusta tai et ole äskettäin vastaanottanut elektrokonvulsiivista (E.C.T) hoitoa, tai et ole jatkuvasti huumausaineiden tai voimakkaasti päihdyttävien aineiden vaikutuksen alaisena, voit huoletta tutustua hypnoterapian kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä edistäviin vaikutuksiin.

  4. Tutustu itsenäisesti maailmanlaajuisesti tunnettuihin hypnoterapiamenetelmiin ja niiden kehittäjiin, jotta muodostat tarvittaessa itsellesi riittävän kuvan hypnoterapian hyödyllisyydestä itsellesi.

  5. Omamo hypnoterapia palvelut ovat kokonaisvaltaista hyvinvointia täydentäviä ja yhdistäviä palveluita, joissa hypnoterapeuttisina menetelminä yhdistellään ICH Hypnosis Training Instituutissa opittuja tekniikoita sekä Dolores Cannonin Quantum Healing Hypnosis Technique -menetelmän Suomessa koulutetun Kvanttihypnoosihoitajan tekniikoita. 

Voit etsiä lisätietoa myös Suomen hypnoosiliiton sivuilta: www.suomenhypnoosiliitto.fi

Listening to Music
Relaxation
Oma Energia.png
Calm Woman
Oma henki.png
bottom of page