top of page

Omamo

Omamo tuoteperheeseen kuuluu kokoelma tuotteita, jotka tasapainottavat elämääsi, ottaessasi käyttöön tietoisuus- ja energiatyökalupakin osat.

Relaxation
Listening to Music
Hypnoterapeuttiset matkat viikoittain ja kuukausittain zoomissa.
Calm Woman

Varaa Oma Energia hypnomatkasi

Hypnomatka 3 päivässä tai 3 viikon aikana 
66€ (norm. 99€)

Omamo 1 vuotta -synttärietu -33€ Oma Energia hypnomatkoista.

Etukoodi: Omamo1v2024

Omamon 1 -vuotissynttäritarjous voimassa 8.-31.5.2024. Voit hyödyntää synttäriedun myös kesäkuun aikana toteutettaviin Oma Energia hypnoterapiamatkoihin tarjouksen voimassaoloaikana. Alennuskoodin hyödynnät ostoskorissa.

Session zoom-osallistumislinkki ja salasana saapuvat sähköpostiisi heti varauksesi jälkeen. Käytät samaa osallistumislinkkiä koko hypnomatkasi ajan.
"Sisäinen ja ulkoinen rikkaus on koodattuna energiaasi. Kykysi ja vastuusi on saada sisäinen yltäkylläisyytesi näkyväksi itsellesi, jotta jakaisit sen värähtelyn myös muiden kanssa."

Tuo itsesi hypnoterapeutin ohjaamalle liveohjatulle hypnomatkalle Omaan Energiaasi 3 päivänä tai yhtenä päivänä viikossa (3 viikon ajan). Hypnoterapeuttisella matkalla tasapainotat kehosi, mielesi ja energiasi arjessasi, jotta avautuisit uudelle taajuudelle arjessasi. 

Varaa matkasi viimeistään 24h ennen matkan alkua.

Lue vielä: Valmistautuminen Oma Energia hypnomatkalle.

Valmistautuminen Oma Energia matkalle

Tule ajoissa paikalle zoomiin - varmista verkkoyhteys ja kuulokkeet toimivat, aloitamme ilmoitetun aikataulun mukaisesti jokaisen session.
(Tutustu myös ennen varaustasi Rajoitteisiin, jolloin hypnoosia ei suositella)

***
Saapuessasi zoomiin, voit pitää aluksi kameran ja mikin auki. Session aloitusohjauksen jälkeen sinua lopulta pyydetään sulkemaan kamerasi ja mikkisi. Hypnoterapeutillasi on kamera ja mikki auki koko session ajan.
Alussa haet hyvän asennon tuolissasi tai makuu-asennossa, jossa olet ja pidät  vielä tässä vaiheessa silmäsi auki.
(Tutustu Hypnoterapeuttiisi Mirikaan)

***
Ota ympärillesi peitto tai huopa, johon kääriydyt, jos palelet herkästi.
On myös täysin ok, jos satut nukahtamaan session aikana. Se kertoo vain siitä, että olet sallinut itsesi rentoutua enemmän kuin normaalisti.
***
Hypnoterapeuttisi puhuu ja ohjaa session alusta loppuun. Jos nukahdat, et jää hypnoottiseen uneen, vaan heräät välittömästi viimeistään, zoom-session päättyessä, ja olet täysin virkistynyt hypnoottisesta rentoutuneisuuden tilasta ja voit jatkaa arkeasi normaalilla tavalla. 
(Tutustu Hypnoosin määritelmiin, jotta ymmärrät hypnoosin vaiheet)

Oma Energia -hypnomatkat

***
Kerran viikossa (3 viikon ajan) tai kerran päivässä (3 päivän ajan) tuot itsesi n. 1 tunnin aikana toteuttavalle ohjatulle hypnomatkalle Omaan Energiaasi eli kehotietoisuuteesi, mielitietoisuuteesi ja energiatietoisuuteesi.
Hypnomatkalla sallit tietoisuudellesi* mahdollisuuden muuntaa sisäistä kokemustasi sekä vapauttaa rajoittavia sisäisiä malleja ja tarinoitasi.
***
Olitpa nuori tai vanha tai jotain siltä väliltä, terve tai et... Olitpa hakemassa parempaa itsetuntoa, terveyttä, taloudellista vapautta, nuorekkuutta tai kehosi optimaalista toimintaa ja suorituskykyä... Olitpa irtipäästämässä itseäsi palvelemattomista ajatuksista ja tuntemuksista... tai olet etsimässä rohkeutta aloittaa uusi kehityspolku arjessasi... tai ehkäpä olet valmistautumassa opiskelemaan tai muuttamaan työelämäsi suuntaa... tai mahdollisesti olet osallistumassa elämäsi muuttavaan projektiin tai operaatioon tai jotain aivan muuta.... 
***
Hypnoterapeuttisen matkan aikana tiedostamaton mielesi ja korkein tietoisuutesi auttavat sinua juuri sillä tavalla ja tasolla, joka sinulle on tarpeellista. 
Oma Energia matkat on rakennettu hypnoterapeuttisen arkkitehtuurin mukaisesti, jolloin matkalle osallistujan hyvinvointia ja terveyttä tuetaan optimaalisella ja voimakkaalla tavalla. Hypnomatka saattaa muuttaa elämäsi parempaan suuntaan jo pelkästään sillä, että jatkossa pystyt rentoutumaan paremmin kuin koskaan aikaisemmin. 
***
Varaa matkasi viimeistään 24h ennen matkan alkua.

1. Kehomatkalla ohjaan sinut hypnoosissa kehotietoisuuteesi

  • Millainen perusta kehotietoisuudellasi on.

  • Miten ohjaat ja tuet kehosi soluja ja kudoksia uudistamaan itsensä?

  • Millainen tietoisuus kehossa tuntuvilla aistimuksilla on?

  • Miten kehotietoisuutesi tukee sinua elämässäsi?

2. Mielimatkalla ohjaan sinut hypnoosissa mielitietoisuuteesi

  • Miten mielesi voima palvelee sinua?

  • Millä muunnat sisäisiä merkityksiäsi, määritelmiäsi ja tarinoita, joita kerrot itsestäsi itsellesi.

  • Miten luot kaikki kokemuksesi ja siten elämänpolkusi?

3. Energiamatkalla ohjaan sinut hypnoosissa energiatietoisuuteesi

  • Millainen energia kulkee jo nyt mukanasi, mitä se mahdollistaa?

  • Miten yhdistät intuitiivisuutesi kehoasi ja mieltäsi tukevaksi voimaksi?

  • Millainen on voimaannuttava energiasi elämässäsi jatkossa?

***
Rajoitusten poistuminen ja sisäisen kokemuksen vapautuminen muuttaa elämääsi suuntaan, jossa kehosi ja energiasi laajentuvat uudelle kokemisen tasolle selkeyttäen elämänpolkuasi ja vahvistaen yhteyttä  kehittyneeseen intuitioosi.
***

Ääninäyte, Omamo itsehypnoosinauhoite rentoutumiseen ja rauhoittumiseen.Mijama
00:00 / 11:11
Oma Energia.png

We don’t have any products to show here right now.

Listening to Music
Wellness Coach
Calm Woman
Oma henki.png
bottom of page